Super service - også om lørdagen

Gode råd kan være dyre, når en kunde ringer, fordi varmeanlægget er stået af en fredag nat.

Gode råd kan være dyre, når en kunde ringer, fordi varmeanlægget er stået af en fredag nat. Men Per Jensen fra Dansk Montage var heldig. Ahlsells butik på Nørrebro har lørdagsåbent, og så klappede alt alligevel.

 

En fredag aften ved midnatstid blev Per Jensen, der er direktør i Dansk Montage A/S i Bagsværd, ringet op, fordi en stor ejendom i Holte pludselig manglede varme. Det var pumpen, som var defekt.

”Jeg gik straks ind på Ahlsells app for at undersøge, hvorhenne de havde en pumpe liggende, som jeg kunne bruge. Jeg kunne se, at de havde en i deres butik på Nørrebro, som tilmed holder lørdagsåbent, hvilket var ret heldigt, for det er ikke helt almindeligt i branchen,” fortæller Per Jensen.

Godt nok var pumpen på Nørrebro en størrelse større end den, som Per Jensen skulle bruge, men han tog chancen og kørte derind næste morgen.

 

Kundens behov i centrum

I Ahlsell butikken på Nørrebro var butikssælger Mads Lauridsen på arbejde. Han ville gerne være helt sikker på, at han solgte Per Jensen den helt rigtige pumpe.

”Jeg har et godt samarbejde med en konsulent fra Grundfos, som jeg godt nok ikke normalt ringer til på en lørdag, men nu var det her et nødstilfælde. Han var meget hjælpsom, og det viste sig, at Per Jensen godt kunne bruge pumpen,” siger Mads Lauridsen.

Det er vigtigt for ham at kunne imødekomme kundernes behov, og her tæller et godt samarbejde med leverandørerne.

”Det er super rart, når vi kan hjælpe kunderne med den rigtige viden,” siger Mads Lauridsen.

 

Godt fodarbejde løste problemet

Per Jensen fra Dansk Montage A/S er glad for, at det hele lykkedes så nemt.

”Butikssælgeren i Ahlsell var meget behjælpelig. Han kunne noget mere end bare at lange varer over disken og gjorde et godt fodarbejde for at løse mit problem. Det hele klappede jo bare. Ahlsell havde lørdagsåbent, jeg kunne få den rette hjælp, der var en pumpe på lager, som jeg kunne bruge, og min kunde fik varme på ejendommen igen. Alle var lykkelige,” griner Per Jensen.

Fakta

Ahlsells butikker i Vallensbæk og på Nørrebro holder åbent hver lørdag fra kl. 8-12.

Dato: 29. maj 2017
Emne: Butik

Andre artikler