Fleksibel adgangskontrol fra SALTO kom større offentligt byggeri til gode

Erhvervsskolen Herningsholm i Herning har udvidet sine rammer med et byggeri på 4.700 m2, og det blev el-installatør Lund & Erichsen, der fik til opgave at gøre huset nøglefrit. Dog under den forudsætning, at det eksisterende alarm- og videoovervågningssystem skulle forblive. Svaret på den udfordring hed adgangskontrol fra SALTO, som oven i købet blev en billigere løsning.

Tidligere på året slog Handelshuset - en del af erhvervsskolerne i Herning - dørene op for studerende og ansatte, og set fra en el-installatørs synsvinkel var der en særlig egenskab, som fik byggeriet til at skille sig ud. To forskellige adgangskontrolsystemer blev nødt til at tale sammen, for at det kunne blive en realitet.

Da udbygningen af erhvervsskolen blev planlagt var det nemlig en forudsætning fra bygherrens side, at adgangssystemets platform forblev uændret på skolens mange lokationer. Samtidig skulle skolen fremover være nøglefri og kun bruge brikker, og med den tilføjelse måtte der findes en ny løsning, for det eksisterende system havde ikke muligheden for at tilføje og styre offline døre i sortimentet.

”Vi skulle have to systemer til at snakke sammen, så vi valgte at gå med SALTO, fordi det er et supergodt produkt, der gør dette muligt. Samtidig har de et rigtig godt produkt i deres elektroniske langskilte, som monteres direkte på døren” forklarer Per Skott, der er projektleder for el-installatør Lund og Erichsen.

 

 

SALTO udmærker sig blandt andet i kraft af evnen til at kunne ’tale’ sammen med andre adgangskontrolanlæg og -systemer, så slutbrugeren ikke skal ændre sine arbejdsrutiner og kan beholde sin kendte platform.

Og så er det ikke mindst en prisbillig løsning.

Har du også brug for råd og vejledning vedrørende adgangskontrol, så tag fat i din lokale sikringskonsulent eller Sanistål Sikring på tlf. 63 13 36 65 eller saltosupport@sanistaal.dk.

 

Projektet kort fortalt

Enkelte online-døre fra SALTO er blevet installeret strategiske steder, så de opdatere brikkerne, fx med nye rettigheder og samtidig for at få loghændelserne fra de offline døre, som brugeren har været forbi. Det har været med til at holde prisen betydeligt nede for slutkunden.

Det er aftalt at systemet skal køre i en testperiode på et år, og indtil videre har det kørt uden nogen problematikker, forklarer Per Skott fra Lund og Erichsen, der mener, at integrationen er en af de første og største af sin art i Danmark, da projektet blev sat i værk.

Dato: 07. november 2017
Fabrikat: SALTO
Produktkategori: 510639

Andre artikler