Ny Esab-svejsehjelm forbedrer arbejdsmiljøet

Ny svejsehjelm til mange typer svejs og slib lader dig hurtigt skifte funktion gennem otte hukommelsespladser. Hjelmen er samtidig udstyret med en unik 5-punkts hovedbøjle, som giver mindre trykbelastning i løbet af en lang arbejdsdag.

Med svejsehjelmen Sentinel A50 fra Esab oplever du mindre slid i nakke og skuldre i løbet af en arbejdsdag, fordi vægten af hjelmen kan forskydes omkring hovedet. Det skyldes den ergonomisk udformede hovedbøjle, der er i kontakt med hovedet i fem forskellige punkter. Sammenholdt med hjelmens lave vægt (640 g.), får du en hjelm med bedre balance og en reduceret trykbelastning på din krop.

 

Optimér arbejdet med hurtige skift mellem DIN-indstilling

Svejsehjelmen, der er skabt til arbejde med MIG/MAG, MMA & TIG-svejsning, har en automatisk svejsekassette, der måler 100x60 mm og har DIN-indstillinger fra 5-13. Du skifter hurtigt og nemt DIN-indstilling på et stort LCD touch farvedisplay – og der er otte tilgængelige hukommelsespladser.

Hjelmen kan sågar bruges ved slibning (DIN 3) – du skal blot aktivere en udvendig knap.

 

Sikker selv i hårdt miljø

Hjelmens robuste ydre er designet i slagfast nylon og er egnet selv til hårde arbejdsmiljøer. Hjelmen har så få ujævnheder og profiler som muligt, så man ikke sætter sig fast i noget, når man arbejder i snævre rum.

 

Fordele og egenskaber

  • 5-punkts hovedbøjle giver bedre balance, og reducerer trykbelastning på nakke og skuldre.
  • Høj optisk ADF-klasse giver bedre udsyn og forbedret farvedefinition, så du får et realistisk billede af din svejsning.
  • Klik-system til hurtig udskiftning, af udvendigt beskyttelsesglas.
  • Sfærisk slibeglas giver mere og naturligt lys og øger synsfeltet, når der slibes.
  • Kører både på solceller og et udskifteligt batteri.
  • Advarsel ved lavt batteri niveau.
  • Lav vægt (640 g.)

Find svejsehjelmen Sentinel A50 fra Esab i Saniståls sortiment

Dato: 05. oktober 2017
Fabrikat: Esab
Produktkategori: 202036, 202006

Andre artikler