UNICO IM - blankt stål i topklasse

Sanistål introducerer sin egen højkvalitets-produktserie og er nu lagerførende i et bredt sortiment af blankt stål. Samtidig står et særligt team af blankt stål specialister klar til at hjælpe kunderne.

Sanistål lancerer nu sit eget kvalitetsbrand inden for blankt stål: UNICO IM (Improved Machinability). UNICO IM er velegnet til aktører inden for den spåntagende industri, samt OEM producenter, hvor den fine blanke overflade, en let bearbejdelig kvalitet og detaljerne er vigtige.

”Vi har lyttet til vores kunders ønsker, da vi udviklede UNICO IM. Vi skærper nu standarden med vores eget brand, så man er sikret den samme høje og ensartede kvalitet hver gang,” siger Michael Lund, direktør for stål og metaller i Sanistål.

Normalt er det stålproducenterne, der har en produktserie, som grossisterne sælger, men med lanceringen af sit eget brand, vender Sanistål værdikæden om:

”Med vores eget brand og egen specifikke opskrift som stålproducenterne producerer ud fra, sikrer vi vores kunder en ensartet kvalitet, høj leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser,” siger Ulrik Kirk Boesen, produktspecialist i blankt stål i Sanistål.

Dato: 27. september 2017
Fabrikat: Unico
Produktkategori: 200770

Andre artikler