Trykforøgerløsninger der passer til dine kunders behov

Når du kigger efter en trykforøger, er det væsentligt, at du vælger den rette trykforøger. Grundfos har pumper, der passer optimalt til alle formål.

JP Booster - den simple trykforøgerløsning til et mindre vandforsyningsanlæg
Hos Ahlsell finder du JP Booster med 24 liters trykbeholder, der er en enkel og kompakt selvansugende vandtryks-/trykforøgerpumpe, som sikrer vandtryk i private boliger, gartneriet eller landbruget. Med en sugehøjde på 8 meter passer pumpen til mange brønde, men den kan også bruges til tagbeholderen eller regnvandstanken.

Den kompakte størrelse gør pumpen nem at installere, hvor behovet er – fx i skuret, ved siden af regnvandsbeholderen eller i drivhuset. På trods af sin størrelse er JP Booster robust og fungerer optimalt til udendørs installationer, hvis den beskyttes mod direkte sollys og regn.

Pumpen har automatisk start/stop, som styres af pressostaten og trykbeholderen. 

SCALA2 - det optimale vandtryk til en- eller tofamilieshuse
Denne frekvensstyrede plug-and-pump løsning sikrer et stabilt vandtryk fra alle tappesteder, uanset hvor mange haner, der er åbne. Dine kunder kan med andre ord stadig få skyllet shampooen ud af håret, når køkkenhanen og haveslangen samtidig er i brug. Man undgår også ændringer i vandtemperaturen forårsaget af et varierende tryk.

Løsningen indeholder pumpe, motor, beholder, sensor, frekvensomformer og kontraventil i én og samme kompakte enhed, der tilsammen vejer ca. 10 kg. Den fylder ikke mere, end at den kan være i et almindeligt køkkenskab. Løsningen kan også installeres udenfor, hvis det er i et frostfrit område.

Ligesom JP Booster er sugehøjden 8 meter, og SCALA2 udmærker sig også ved at være meget lydsvag. Den er stort set vedligeholdelsesfri og forsynet med en række funktioner, der øger driftssikkerheden, bl.a. tørløbssikring, cyklusbeskyttelse samt automatisk nulstilling.

 

Find produkterne her i vores webbutik >>

 

Dato: 10. juli 2019
Fabrikat: Grundfos

Andre artikler